پویاروز – حجت الاسلام علی جعفری معاون فرهنگی کمیته امدادامام(ره) گفت: این نهاد در حال حاضر ۵ میلیون نفر مددجو دارد که از این تعداد ۸۰۰ هزار نفر دانش آموز هستند، که به عناوین مختلف از آنها حمایت میگردد.
وی در ادامه خاطرنشان ساخت: با توجه به اتخاذ تصمیمات متناسب و اثرگذار طی ۴- ۵ سال اخیر برای آن دسته از دانش آموزانی که مترصد بهرمندی از خدمات تحصیلی و آموزشی می باشند پشتیبان تحصیلی معین گردیده، تا کمبودهای تحصیلی دانش آموزان تحت حمایت این نهاد از این طریق جبران گردد.
ایشان افزود: باهمه دانش آموزان تماس گرفته میشود و ناظر بر خدمتی که برای آنها تعریف شده است اطلاعاتی از این افراد اخذ و سوالاتی نیزمطرح میگردد.
وی اضافه کرد:حدوداً با ۶۵۰ هزار دانش آموز ارتباط کامل تلفنی برقرار شده است و در حقیقت نیاز زندگی و شرایط و احوالات آنها ثبت میگردد و این اطلاعات در اختیار موسسات تخصصی قرار داده میشود که متناسب با مقطع تحصیلی دانش آموزان با آنها تماس حاصل گردد.
ایشان اظهار داشت:در بازه زمانی دیگری دانش آموزان به اردو اعزام میشوند و درآن فضا مشاوران تلفنی خودشان را نیز ملاقات میکنند، یعنی دانش آموزانی که کنکور دارند در حین اردو مشاوران خود را در شهد مقدس میبینند. معاون فرهنگی کمیته امداد با اشاره به اینکه در سال جاری یش از ۶۰۰۰ دانشآموز در قالب اردو به مشهد مقدس عزام شدهاند گفت: اینها کسانی بودند که از حدود ۳۰ هزار دانش آموز غربالگری شدند و در معرض کنکور قرار داشتند، از طرفی این افراد در حین اردو با موسسات پشتیبان کار میکنند و آماده میشوند برای یک سال تحصیلی، موسسات نیز بر اساس پایه تحصیلی دانش آموزان دستهبندی شدهاند
دکتر جعفری افزود: حدود ۱۲۰ هزار دانش آموز پایه اول تا سوم داریم و در همین حدود دانش آموز پایه چهارم تا ششم وجود دارد.
ایشان هدف از انعقاد قرارداد با موسسات آموزشی پشتیبان را ممانعت از بازماندگی دانش آموزان تحت پوشش عنوان کرد و افزود: تلاش این است آنها که ترک تحصیل کردهاند به مدرسه بازگردند و آنهایی که در حال تحصیل هستند مانایی شان حفظ شود که به لطف خداوند این مسائل محقق شده است.
وی افزود: در آبان ماه سال گذشته از حدود ۱۶۰ هزار دانش آموز حدود ۱۶ هزار نفر( ۱۰ درصد) ثبت نام نکرده بودند که ازاین تعداد۸هزار نفر پایه اول تا سوم بودند و۸هزار نفر پایه چهارم تا ششم بودند که با اقدامات و تدابیر صورت گرفته توسط معاونت فرهنگی کمیته امداد وپس از پایشهای صورت گرفته توسط موسسه تخته سیاه ۳۰۰۰ نفر به عرصه علم و تحصیل عودت داده شدند و پس از ثبت نام کل سال تحصیلی را به اتمام رساندند.
وی اضافه کرد مشابه همین قرارداد را برای مقاطع چهارم تا ششم با موسسه دیگری منعقد نمودیم و برای پایههای هفتم تا نهم هم قرارداد لازم منعقد گردید در ادامه برای متوسطه دوم و در آستانه کنکور،همچنین هنرستانیها موسسهای به نام شتاب دهنده نمکدان به ما کمک کردند و برای رشته انسانی موسسه فرهوش با ماه همراهی نمود.
حجت الاسلام جعفری خاطرنشان کرد:حدود ۳۰ هزار نفر از دانش آموزان برتر را جهت ورود به آزمون سمپات به موسسه حلی سپردیم که دستاوردهای خوبی را نیز به دنبال داشت.
وی اضافه کرد: در سال ۹۹ پروژهای را شروع کردیم که تنها ۶۵ سمپادی در آن حضور داشتند اما اکنون به فضل خدا هزار دانش آموز سمپادی داریم و در حدود ۱۰ هزار دانش آموز در مدارس نمونه دولتی ر حال تحصیل میباشند که بعد از سمپاد از بهترین مدارس کشور به شمار میروند.
معاون فرهنگی کمیته امداد امام با تاکید بر این موضوع که توانستیم با همکاری با این موسسات از طریق برونسپاری، پول را حبس نکنیم و با تعامل با موسسات بخش خصوصی و مشاورهایی که توانستند خودشان را با نیاز کمیته امداد متناسب کننداین مسیر را پیش بردیم لذا هرجا خانواده کمیته امداد هست میتواند از خدمات مشاوره پشتیبانی و…. استفاده کند درعین حال دانش آموزان خدمات خود را از موسساتی که در تراز بهترین موسسات کشور هستند دریافت می نمایند.
وی گفت: موسساتی که عمدتاً سیاق نیکوکارانه دارند از وقتی که با خانواده کمیته امداد گره خوردهاند نحوه رفتار و در واقع برخوردشان هم عوض شده و از آن حالت بیزینسی و منفعتی خاص بیرون آمدهاند و به دانشآموزان ما در دورترین نقاط کشور دسترسی دارند و با عشق و علاقه مشغول خدمت رسانی از این طریق هستند.
وی افزود: دربحث کنکور نیز هر سال نسبت به سال قبل ۱۰۰درصد رشد میکنیم به این دلیل که موسسات بچهها را بیشتر میشناسند و در تمامی مناطق محروم کیفیت خدمات بالا میرود.
وی ادامه داد:ما در کمیته امداد چنین سیستمی نداشتیم و در واقع سیستم سنتی وجود داشت و حدود ۸۰۰ اداره داشتیم و هزینهای در حد مستمری به دانش آموزان پرداخت میشد، اما در حال حاضر خدمات، آموزشی، مشاورهای، تربیتی و… را توسعه دادیم و از زیرساختهای تلفنی بخوبی بهره گرفتیم چون این امکانات در همه جا وجود داردو در مقابل سایر خدمات مجازی اعم از اینترنت به سهولت در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد.
دکتر جعفری در بخش دیگر سخنان خویش با اشاره به طرح شهاب که به عنوان یک طرح استعدادیابی غیر درسی و غیر تحصیلی دانش آموزان به شمار میرود و در چهار ساعت ورزش، هنر، فعالیتهای اجتماعی و مذهب میگنجد گفت: بسیاری از معلمان کشور در این حوزه آموزشهای لازم را دیده اند تا بتوانند استعدادها را به خوبی کشف کنند، اگرچه که کرونا باعث شد تا چند مدت این طرح عقیم بماند اما ما در خانواده کمیته امداد تلاش خود را کردیم تا برای ۱۰ هزار نفر از افرادی که مشمول این طرح میشوند و در حوزههای غیر تحصیلی کشف استعداد شدهاند برنامهریزی نماییم،همچنین موسسه دیگری هم برای آنها در نظر گرفته شده که برای المپیاد کار میکند.
وی ادامه داد:دانش آموز هنرستانی ما ۶۵ هزار نفر هستند که این افراد را نیز راهبری شغلی نمودهایم، تعدادی نیز فارغ التحصیل دانشگاه فنی حرفهای هستند و ۲۰۰۰ نفر نیز به اشتغال کامل رسیده اند،برای پایه نهم و دهم یک موسسه استعدادیابی داریم که مشاوره میدهد،بچههای ما مستقیم بروند هنرستان که انشالله نتایج فعالیت این موسسات را امسال ارائه خواهیم داد.
و ی در پایان گفت:دانش آموزان هنرستانی را به موسسه نمکدان ارجاع میدهیم و سرانههایی رانیز به این موسسات اختصاص میدهیم ودر مجموع همه تلاشمان را خواهیم کرد تا با کمک خیرین عزیز نخبگانمان به جایگاه مناسبی برسانیم.
منبع خبر ( pooyarooz ) است و پویا روز در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد ( 13515 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره 09120720761 پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پویا روز مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://pooyarooz.ir/?p=13515
× دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پویا روز در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد. لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.